Nyt webhotel? Sådan skærer du let ned på udgifterne

Nyt webhotel? Sådan skærer du let ned på udgifterne

Sponsoreret indhold

Mange mennesker arbejder i dag digitalt, og en stor del af vores hverdagshandlinger udspiller sig på internettet. Der er derfor mange services og ydelser, der har brug for at oprette en online tilstedeværelse og have en hjemmeside. Men hvis du ønsker at oprette en hjemmeside, har du også brug for et webhotel – den server, hvor hjemmesiden er placeret. Uden denne servers forbindelse til internettet kan dine kunder nemlig ikke tilgå din hjemmeside, og således kommer du nok desværre ikke så langt med dine digitale formål.

Måske har du allerede styr på alt det basale omkring et webhotel, men ønsker blot at tjekke, hvorvidt du kan spare lidt penge? Læs med her og få tips og tricks til at spare penge på webhoteller, uanset om du er helt ny i hosting-verdenen eller allerede har erfaring. 

Gør forarbejdet

Det kan være godt givet ud at bruge tid på at undersøge de forskellige muligheder, der findes, når det kommer til webhoteller og hosting-udbydere. Ved at gennemgå en række udbydere, tjenester og tilbud kan du bedre finde det tilbud, der passer netop dig, og hvor du højst sandsynligt sparer penge, fremfor hvis du vælger det første og bedste tilbud, du finder.

En nem, hurtig og ligetil måde at spare lidt på webhotellet er også rabatkoder. Du vil ofte kunne finde flere aktuelle rabatkoder, der sikrer dig gode besparelser på webhotel, f.eks. kan du her finde en rabatkode, der ganske enkelt tilbyder tre måneders gratis webhotel samt op til 75 % rabat på dit første år med webhotel – så bliver det ikke nemmere! Hvis du altid er opmærksom og prioriterer at lede efter gyldige rabatkoder, inden du bestiller dit webhotel, er disse koder en utrolig let måde at skære ned på de udgifter, der kan være forbundet med at have et webhotel. 

Overvej dine behov

Der findes en lang række forskellige pakker, tilbud og muligheder, når du skal beslutte dig for det optimale webhotel. Overvej præcis, hvad du har brug for, så du ikke ender med at betale i dyre domme for services og ydelser, du i princippet ikke har brug for. Du kan enten kontakte forskellige udbydere og på den måde få et godt indblik i præcis, hvad de kan tilbyde dig, eller du kan vælge selv at sammenligne tilbuddene.

Nogle af de mere simple faktorer, det kan være relevant at overveje, er f.eks. pris, plads, antal domæner og grænser for trafik. Derudover kan du med fordel overveje, om du har særlige behov og forventninger til din udbyders muligheder for backup, sikkerhedsteknologi og udbudte support. Særligt sidstnævnte kan komme til at betyde meget, hvis uheldet en dag er ude, og du har brug for øjeblikkelig support eller anden form for kundeservice.

Flytning af din hjemmeside

Når du har besluttet dig for en god pakke, der passer til lige netop dit behov, skal du i gang med den praktiske flytning af din hjemmeside. Det kan måske virke en smule uoverskueligt eller svært, men det er faktisk relativt simpelt at komme i gang med dit nye webhotel. Når man køber et webhotel, bestiller man ofte også et nyt domæne, hvis altså du ikke allerede har et domæne, du fortsat ønsker at benytte. Der kan være en række fordele forbundet ved at købe webhotel og domæne som samlet pakke, da webhotel og domæne på den måde automatisk vil være designet til at arbejde sammen.
Når du erhverver dig et nyt domæne, vil du oftest modtage information direkte fra udbyderen, der hjælper dig videre i processen med at oprette dit domæne eller alternativt overføre data fra et tidligere domæne.