Sådan får du mere organisk trafik til din hjemmeside

Sådan får du mere organisk trafik til din hjemmeside

Sponsoreret indhold

Du har netop en hjemmeside som du gerne vil synliggøre noget mere. Hvordan gør man så lige det? Der findes ikke et konkret svar, men i denne artikel vil vi hjælpe dig til at blive mere afklaret på at finde et svar. En måde at generere mere trafik på er at anvende SEO.

Gør brug af SEO-værktøj

Du kan optimere din hjemmeside yderligere ved at bruge værktøj specifikt designet til SEO. Prøv f.eks. Ahrefs, en hjemmeside som har samlet en række elementer hvor du b.la. kan analysere placeringen af de mest anvendte nøgleord. Med Ahrefs kan du nemt få styr på det tekniske aspekt af din hjemmeside så hverken du eller dine besøgende får bøvl med en rodet hjemmeside. Hvis budgettet ikke rækker til det findes der også andre billigere muligheder. Et eksempel på dette er hjemmesiden Morningscore som tilbyder omtrent det samme værktøj for en billigere pris. Du har en unik mulighed for at afprøve noget af deres værktøj inden du køber adgang. Hvis du gerne vil gøre din hjemmeside mere synlig skal du prøve Morningscore i dag.

Der er altid plads til forbedringer – SEO er en god trædesten

Med din hjemmeside i mente er du sikkert overbevist om at det ikke kan laves bedre. Alligevel skal du vide hvorfor der altid er plads til forbedringer hvad angår hjemmesider. Det kan være rigtig tidskrævende at komme i gang med SEO-optimering da de digitale forhold er i konstant forandring. Derfor skal du have et godt udgangspunkt med SEO f.eks. gennem værktøj. Læs mere om hvad SEO præcist er i en anden artikel.

Analyser placeringen af relevante keywords

Når du har fundet det rette program, skal du især kigge på værktøj der har med nøgleord at gøre. Med SEO kan du sørge for at din hjemmeside lander først på søgemaskineresultater og du får flere besøgende. Undersøg de nøgleord, du mener er relevante for din hjemmesides målgruppe. Dernæst kan du udnytte din analyse til at bruge disse keywords på din hjemmeside så folk, der søger på bestemte ord, bliver ført frem til din hjemmeside. Keywords er blot en nål i SEO-høstakken. Hvis du ikke helt er overbevist, har vi fundet en grundig artikel som giver råd til at forbedre din hjemmesideoptimering.

Hvad skal en SEO-nybegynder være særlig opmærksom på?  

Når du kommer i gang med SEO bliver du uden tvivl klogere på en masse ting og får nye indtryk. Det betyder at man også skal udnytte de muligheder der kommer til en. Der ligger meget arbejde i at optimere ens hjemmeside. Når du f.eks. har fundet nogle gode keywords skal du også skille dig ud med brugen af dem. 50% af en succesfuld hjemmeside er bygget på SEO, resten skal du selv danne.