Sådan får du billig biludlejning

Sådan får du billig biludlejning

Sponsoreret indhold

Når du skal leje en bil, så kan det nogle gange være lidt svært at finde rundt i, hvor henne det for det første kan lade sig gøre, men også hvad der egentlig er billigst at vælge. Er du typen der fra tid til anden har brug for at leje en bil, så kan du heldigvis let finde frem til hjemmesider, hvor du får et samlet overblik på én gang, så det bliver lettere at sammenholde priser mv.

Brug internettet til at finde din næste biludlejning

Det er som regel billig biludlejning vi kigger efter, når der skal lejes bil. Der findes alverdens biludlejningsfirmaer og de har alle deres egne små detaljer, så man kan sjældent få succes ved bare at kigge på prisen alene.

Nogle biludlejningsfirmaer tillægger gebyr til brændstof pr. kørt kilometer fra første km, mens andre har valgt at inkludere et vis antal km. som du frit kan køre, før der kommer ekstra gebyr på kilometerne. Her er der endvidere nogle der har en høj pris pr. ekstra kilometer der køres, mens andre har en lav.

Sidder du med flere åbne vinduer på computeren, for at sammenholde de forskellige muligheder du har for at leje en bil, så kan det hurtigt blive en uoverskuelig omgang at skulle finde en lejebil. Derfor kan du med fordel gøre brug af de hjemmesider, der har gjort det trælse arbejde for dig på forhånd.

Typisk for denne type hjemmesider, hvor du kan se en lang liste med forskellige muligheder på én gang for at leje en bil, har valgt at fremhæve de mest væsentligste kriterier som en lejer vil vægte, når der vælges en lejebil. Det kan f.eks. være at du normalt ville søge på hvor mange personer bilen rummer, eller om der er et begrænset antal kilometer med i lejen. Dette vil du få oplyst og du kan let scrolle ned for at se de muligheder du har dig.

Vælg hvor i verden du ønsker at leje en bil

Det første du skal tage stilling til, er hvorhenne du ønsker at leje en bil. Måske er det en storbytur til København, hvor du som jyde vælger at tage toget over Storebælt med familien, fordi bro og brændstof ville være væsentligt dyrere. Hvis du ved på forhånd, at det kun lige er i forbindelse med den dag hvor I skal en tur på Bakken at det er lettest at have en bil, så er det klart billigere at tage toget over for at leje en bil den dag, hvor turen til Bakken skal ske.

Hvis du har brug for at finde et firma der udlejer biler indenfor Danmarks grænser, finder du muligvis flere muligheder end hvis du skal rejse ud af landet. Der findes f.eks. GoMore og de meget populære delebiler på el, der er overalt i Københavns bybillede, men der findes også dem vi typisk kender fra lufthavnens biludlejningsfirmaer.

Det er som regel de biludlejningsfirmaer vi før har mødt i lufthavnen, som du også vil støde på, hvis du har et behov for at leje en bil i udlandet. Mange og især de større familier vælger at rejse til en destination, hvor de kan bo i en hel villa i det lokale samfund. Det kan til dels være billigere end de typiske turiststeder i de pågældende lande, men det kan også give en anden form for ferie.

Ulempen ved at vælge denne type feriehuse er, at der sjældent er mulighed for at tage med det offentlige hen til boligen. Det er derfor nødvendigt at leje en bil og det er her hvor de hjemmesider der lister op med dine muligheder virkelig, kommer til gavn for dig.

Brug søgeværktøjer og filtrer for at finde den bedste leje af bil

Det første du skal gøre, når du går ind på en af de gode oversigtshjemmesider er, at du skal vælge i hvilken forbindelse du ønsker at leje en bil. Er det i København eller vil dit fly måske lande i Paris, hvor du så selv skal køre hen til din feriebolig.

Når du har valgt din destination, så kan du indtaste den periode hvor du ønsker at leje en bil. Der vil herefter dukke den omtalte liste op, med muligheder du har for at leje en bil der hvor du skal bruge den.

Det er her muligt for dig at sortere lidt i de resultater der er mulige for dig. Kan du f.eks. ikke køre med automatgear, vil det være en god idé at du vælger at den bil du ønsker at leje, skal have manuelt gear. Du kan også vælge om den skal køre på brændstof eller el og om der skal være mulighed for at tænde for aircondition.

Vigtigst af alt har du muligheden for at se virksomheden der står bag biludlejningens rating. En rating er en vurdering, der er baseret på tidligere kunders oplevelser med den pågældende virksomhed. Grunden til at det er et vigtigt sted at kigge er, at du sikrer dig en god oplevelse med selve lejen.