Fanget i et misbrug? Så få gratis hjælp her

Fanget i et misbrug? Så få gratis hjælp her

Sponsoreret indhold

Er du eller en bekendt havnet i et misbrug, som er vanskeligt at komme ud af, så er der hjælp at hente. Hvis pungen er tom, kan du stadig søge hjælp, det er nemlig muligt at finde gratis alkoholbehandling i København. Det kræver ofte hjælp udefra at få bugt med et misbrug, hvad end det er afhængighed af alkohol, stoffer eller spil. Og til trods for corona er det stadig muligt at starte i behandling.

Hvornår og hvordan skal jeg søge hjælp?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal søge hjælp til dit misbrug, eller hvornår dit forbrug er et misbrug. Så kan du besøge Alfa, som kan give svar på nogle af dine spørgsmål omkring, hvad der udgør et misbrug. Et misbrug kan også være et problematisk forbrug. Vi har en masse forestillinger om misbrug, og hvordan en misbruger ser ud, som ofte slet ikke stemmer overens med virkeligheden.

Alfa København behandler mennesker for alkoholisme, stofmisbrug og ludomani. Selvom det kan være skræmmende at række ud efter hjælp, så sidder der professionelle klar uden fordømmelse og med forståelse for dig og din situation. De er bare interesseret i at give dig redskaberne til at slippe afhængigheden.  

Er du pårørende?

Det kan være vanskeligt at være vidne til, at en ven eller et familiemedlem forsvinder ind i et misbrug af spil, alkohol eller stoffer. Hvordan skal man håndtere misbruget og hvad kan man forlange? Hvis du sidder i en lignende situation og brænder inde med sådanne spørgsmål, så er der også hjælp at hente.

Det kan være vigtigt at bearbejde følelser som magtesløshed og skyld, hvis man ikke oplever at kunne hjælpe sin kære ud af et misbrug – eller hvis den pågældende person ikke ønsker at anerkende misbruget. Det er vigtigt at de pårørende også bliver hjulpet godt videre i livet under eller efter misbrug.