Her er listen over det, som en fed studenterkørsel kræver

Her er listen over det, som en fed studenterkørsel kræver

Sponsoreret indhold

Så blev studenterkørsel tilladt, og I får dermed muligheden for at fejre jeres gymnasietid på den bedste måde. Turen skal dog planlægges på rekordtid, så vi har set på sagen og fundet de ting, som I skal huske. 

Find den perfekte studentervogn

Studenterkørslen er bare ikke det samme uden en vogn. Så punkt nummer ét er at finde en studentervogn, som passer til lige netop jeres ønsker.

!AMOK har arbejdet med studenterkørsel i mere end 20 år og tilbyder flere forskellige, fede vogne. I har mulighed for at vælge blandt andet udseendet, anlæg, og om der skal være trapper eller lift op til vognen. I kan med fordel også overveje, om der skal være mulighed for overdæk, hvis vejrudsigten ser lidt sort ud.

Endelig skal I også vælge en vogn, som er synet og godkendt til studenterkørsel. Hertil skal der også være polititilladelse og forsikring. I skal sikrer jer, at der er styr på tingene for jeres sikkerheds skyld, og fordi det er virkelig træls at stå uden tilladelse på selve dagen. Det er lidt langhåret at finde rundt i, men langt de fleste studentervognsudlejere sørger for det selv. Dette gælder også hos !AMOK, hvor alle vognene er klar til studenterkørsel, så hos dem, kan I vælge roligt og fokusere på de ting, som bare er lidt sjovere – selve vognen og dens festudstyr.

Lav playlisten sammen

En del af studenterkørslen er selvfølgelig at stoppe hjemme hos hinanden, hvor der serveres forskellige forsyninger, men derudover foregår en stor del af festen faktisk på vognen. Det betyder, at I skal huske at tænker over musik. I kan selvfølgelig aftale, at klassens DJ sørger for det, men I kan også lave playlisten sammen og på den måde få alles ønsker opfyldt.

Musikken sætter stemningen for hele kørslen, og det er derfor mest festligt, hvis I alle kan synge eller danse med. Hvis ikke I vil lave playlisten på forhånd, så kan I også udnytte Spotifys nye funktion, hvor en håndfuld brugere kan tilføje sange til musikkøen. På den måde har I mulighed for at aflæse stemningen i øjeblikket.

Lige meget hvad I vælger, så kan I med fordel tænke over musikken. 

Klæd jer på til al slags vejr

Vi slutter af med at rigtigt mor-råd: Klæd jer på, så I er klar til al slags vejr. Den danske sommer er ikke altid til at stole på, og der er bare ikke noget værre end at stå og fryse under studenterkørslen. Klæd jer på, så I kan fokusere på at feste og aflsutte gymnasiet på bedste maner.

God studenterkørsel herfra.