APC Forsikringsmæglere udskifter administrerende direktør

APC Forsikringsmæglere udskifter administrerende direktør

Sponsoreret indhold

Stifteren af APC Forsikringsmæglere, Peter Lindblad trækker sig som administrerende direktør for at tiltræde en ny stilling som bestyrelsesformand i selvsamme virksomhed. APC har allerede fundet Lindblads afløser, der skal lede virksomheden, så APC fremover kan blive ved med at optimere pensionsordningerne for de danske lønmodtagere.

Har du en pensionsopsparing, men er du i tvivl om, hvorvidt det er den rette for dig? Så læs med her i denne artikel, hvor vi kigger nærmere på, hvordan du kan få uvildig pensionsrådgivning.

Manden bag APC får en ny rolle

Peter Lindblad er manden bag Danmarks største forsikringsmægler, APC Forsikringsmæglere. Han har på kun 13 år formået at skabe en succesfuld virksomhed, der i dag er landets største af sin slags.

Det skyldes blandt andet, at Peter Lindblad selv har stor erfaring fra tidligere stillinger i pensionsbranchen, og at han derved har kunnet identificere de problemstillinger og udfordringer, den meget komplekse pensionsjungle er forbundet med.

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler. Virksomheden blev i sin tid stiftet af danske Peter Lindblad, som både er adm. direktør, hovedaktionær og stifter af virksomheden. Inden han stiftede virksomheden, arbejdede han blandt andet som pensionsrådgiver i Codan, hvor han senere fik stillingen som salgsdirektør.

Derudover har han også arbejdet som salgsdirektør i SEB Pension i en årrække, indtil han i 2007 valgte at stifte APC Forsikringsmæglere.

Thomas Rydal bliver ny administrerende direktør hos APC. Men APC Forsikringsmæglere kommer stadigvæk til at fungere som uvildig pensionsrådgiver for tusindvis af danske kunder, og de har et stort fokus på at sikre gennemsigtighed i en branche, der ellers har en tendens til at være meget uigennemsigtig. De kan dermed hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du i dag har den mest optimale pensionsordning.

Lad APC guide dig igennem pensionsjunglen

Langt de fleste danskere har i dag en pensionsopsparing, som de hver måned indbetaler penge til for at kunne forsørge deres tilværelse, når de en dag vælger at gå på pension.

Selvom det hele foregår automatisk, så er der alligevel mange danskere, der hver dag bekymrer sig om deres pension, for er der nu nok penge til at forsøde tilværelsen, når tiden er kommet til at gå på pension? Hvad bliver pensionsmidlerne egentlig brugt til? Og hvordan kan man være sikker på, at pensionsselskaberne varetager ens pensionsmidler på bedst mulig vis?

Dette er nogle af de mange forskellige bekymringer, som de danske lønmodtagere har omkring deres pensionsordning, selvom de vel og mærke hver måned sætter penge ind på pensionsopsparingen. Det burde derfor ikke været noget, der gav anledning til så mange bekymringer, men sådan forholder det sig desværre i rigtig mange tilfælde.

Sandheden er nemlig, at det danske pensionsmarked er utroligt svært at gennemskue, og samtidig er det rigtig mange penge fra lønmodtagere side, der bliver varetaget af andre.

Vi kender alle sammen til finanskrisen, som havde utrolig stor betydning for både vores privatøkonomi, men også for bankernes finansielle situation og for landets samlede økonomi. Når der er tale om så store summer penge, der skal bruges i alderdommen, hvor man i forvejen ikke har ret mange midler, så bliver det et ømt emne.

Peter Lindblad stopper som direktør hos APC Forsikringsmæglere. Men har du brug for en uvildig og kompetent gennemgang af din pension, enten for at få overblik eller for at få vurderet, om du har den rette pensionsordning, så kan du med fordel vælge APC Forsikringsmæglere. Man kan sige, at selv om APC får ny administrerende direktør, så kan du stadig få glæde af deres mange lukrative fordele.