Gør dit hus klar til sommeren

Gør dit hus klar til sommeren

Sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret

Så snart vejret begynder at blive varmere og solen titter mere og mere frem, bruger vi hurtigt meget mere tid udenfor. Det betyder også at du måske pludselig opdager, at dit hjem egentlig ikke var så sommerklart som du egentlig havde tænkt. Måske er din indkørsel fyldt med ukrudt og alger, din have er et stort rod og du har fuldstændig glemt at havemøblerne sidste år gik i stykker. Læs med her, og bliv opmærksom på nogle af de ting du måske lige skal tjekke efter derhjemme, så dit hus kan stå flot og klar til sommerens mange timer udendørs. 

Få styr på indkørslen 

En indkørsel som har været igennem en lang vinter med nedbør er ikke altid det kønneste når foråret begynder at vise sig. Giv din indkørsel en ordentlig tur og få fjernet ukrudt og renset fliser. Er dine fliser fyldt med alger kan det være nødvendigt med algefjerner så de igen bliver flotte og ikke er glatte når de bliver våde. Har du grus i din indkørsel er det bare med at give det en tur med riven så det igen ligger flot. På den måde får du også revet potentielt ukrudt op. Med en flot og ren indkørsel er du klar til at byde sommergæster velkommen igen. 

Husk haven 

Det kan være noget af en opgave at holde have, særligt hvis du har mange planter, træer og buske som du skal holde styr på. Sørg for at få slået græsset og måske få luget bedene, så de er fri for ukrudt. Hvis dine træer og buske er blevet lidt for vilde at se på, er det en god idé at få dem trimmet lidt. Hvis du synes din have virker for uoverskuelig kan det være du skal overveje at gøre den mindre krævende at holde. Hvis du ikke bryder dig om at bruge lang tid på at holde haven, så sørg for at have så lidt som muligt der skal gøres meget ved. 

Få havemøblerne frem

En god sommer betyder mange timer på terrassen eller i haven i dejlige havemøbler. Find nogle møbler som du sidder godt i, og som du også synes er pæne at have stående fremme. Du kan også lave fine gør-det-selv-løsninger, og eksempelvis lave en pallesofa til et lille loungeområde. Hvis du vil gøre det ekstra hyggeligt kan du hænge lyskæder op, stille nogle fine vaser og potteplanter rundt omkring, og et par lanterner som kan lyse op når solen går på hæld.