Derfor skal du købe originale blækpatroner

Derfor skal du købe originale blækpatroner

Sponsoreret indhold

Det kan være dyrt at have egen printer og man finder hurtigt ud af, hvorfor biblioteket kræver en form for betaling ved hvert udprint man skal have lavet, for det kan hurtigt få ben at gå på.

Formål og mængde af dine ønskede print spiller en afgørende rolle

Det kan være ganske fint at finde frem til en god billig printer, der kan klare de arbejdsopgaver som du har brug for, men når du finder den rette printer, så opdager du sikkert også at blækpatronerne dertil kan koste meget. Derfor vil de fleste være tilbøjelige til at kigge i retningen af kopiblækpatroner.

På hjemmesiden Printerpatroner.dk, kan du både finde det ene og det andet, men hvorfor bør man så købe de originale blækpatroner, når nu der er mulighed for at købe kopier i stedet, som desuden er meget mere prisvenlige end de originale printerpatroner?

Noget af det der kan spille en stor rolle for dig, om du bør vælge de uægte printerpatroner eller gå med de originale er, hvor meget du egentlig skal bruge din printer og til hvilket formål. Har du allerede nu en idé om at din printer kommer til at stå stille længe i nogle perioder, så er det her vigtigt at undgå de uægte patroner.

Undgå at blækket udtørrer og at kvaliteten på dine print falmer med tiden ved at købe originalt

Det der oftest kendetegner kopiprinterpatronerne, er nemlig at blækket udtørrer hurtigere end ved de originale printerpatroner. Hvis du kun printer få print en dag og lader printeren stå i 3 måneders tid før du atter skal printe, kan du altså risikere at blækpatronerne er udtørret og at du må smide dem ud allerede, når det er uægte patroner.

Også hvis du printer billeder hvor kvaliteten af dit print skal være bedre i længere tid efter udprint, så kan det være afgørende for dit print at du har brugt originale blækpatroner frem for uægte, for at sikre at kvaliteten af billedet ikke falmer.