Sådan kan du købe nyt og stadig leve op til de bæredygtige principper

Sådan kan du købe nyt og stadig leve op til de bæredygtige principper

Sponsoreret indhold

Det er rart at kunne købe nyt, og indimellem er det nødvendigt. Dog er det blevet mere og mere moderne at leve op til alle de bæredygtige principper, der findes, og det er blevet et hit at købe brugt. Det har nærmest fået negativ omtale hele tiden at skulle købe nyt, men heldigvis er der flere og flere brands, der designer deres produkter ud fra bæredygtige retningslinjer. Du ved sikkert allerede, at du ikke alene kan redde hele verden, men med få justeringer i hverdagen kan du være med til at gøre en forskel og gøre verden til et grønnere sted.

Køb bæredygtigt tøj

Det er altid en god ide at købe brugt tøj. På denne måde er du med til at bidrage til en bæredygtig løsning, hvor vi ikke hele tiden køber nyt og smider det ud, når det er brugt. Vælger du at købe dit tøj brugt, bidrager du langt hen ad vejen heller ikke til den konstante masseproduktion af nyt tøj.

Genbrugstøj er ikke den eneste vej frem til en bæredygtig løsning. Har du behov for at købe nyt, findes der heldigvis i dag en række af mærker, der designer og producerer bæredygtigt tøj. Sørger du for at købe GOTS-certificeret tøj, sikrer du dig, at du belaster miljøet mindst muligt. For at et tøjmærke kan få dette certifikat, skal mindst 95% af fibrene i tøjet være økologiske.

Basic Apparel tøj

Et tøjmærke der designer og producerer bæredygtigt tøj er Basic Apparel. Deres budskab med at producere og sælge bæredygtigt tøj er, at verden ikke har brug for mere tøj, men at den derimod har brug for bedre tøj. Deres passion og det de brænder for er slow fashion, hvilket er et princip, der omhandler bæredygtighed, når det kommer til materialer og selve produktionen af tøjet. Deres mål er at lave tøj i tidløst design, der holder flere sæsoner, og som man har lyst til at have på igen og igen – så man ikke føler sig nødsaget til hele tiden at skulle ud at købe nyt.

Behageligt modetøj til fornuftige priser

Ikke nok med, at Basic Apparel producerer bæredygtigt tøj, så tilpasser de sig ligeledes den stil, der efterspørges. Det vil altså sige, at de designer lækkert modetøj til kvinder, som man har lyst til at eje og have på.

De laver smarte “value for money” styles, hvor kvaliteten af tøjet er i top samtidig med, at det er bæredygtigt og fås til virkelig gode priser, hvor de fleste kan være med.

Basic Apparels tøj er behagelig og har en dejlig pasform, som gør, at man uden tvivl føler sig tilpas i deres forskellige styles.

Heldigvis er det lige til at få fingrene i alle deres lækre items, og du kan blandt andet shoppe et stort udvalg af bæredygtigt modetøj fra Basic Apparel på Mette P Shop, så du kan være med på den bæredygtige mode.

Vælg tidløse møbler

En anden måde hvorpå du kan købe nyt og samtidig leve op til de bæredygtige principper er ved at vælge tidløse møbler, når du shopper. Det er dyrt at købe nye møbler, og ikke nok med det, så belaster selve produktionen af møblerne klimaet ret meget. Derfor kan det godt betale sig at tænke en ekstra gang over, hvilke møbler du vælger at investere i. Et godt råd er at gå efter de møbler, der har et tidløst og godt design, og som dermed får dig lyst til at bruge dem år efter år i lang tid i stedet for at købe nye, når moden igen ændrer sig.

Noget andet du skal kigge efter et kvalitetsdesign og godt håndværk. Det kan i mange tilfælde godt betale sig at give lidt mere for sine møbler, hvis dette betyder, at de er lavet af gode, holdbare materialer, der sikrer, at de holder i lang tid og ikke går i stykker efter kort tid. På denne måde kan du have dine møbler i lang tid og dermed undgå at skulle købe nyt hele tiden.

Fermob møbler

Leder du eksempelvis efter nye havemøbler i et godt og holdbart design, du kan bruge år efter år, så kan du med fordel vælge de fine Fermob møbler.

Fermob laver fransk-inspirerede havemøbler i godt design og virkelig høj kvalitet. Derudover er deres havemøbler praktiske og har god komfort. Du kommer altså ikke til at gå på kompromis med komfort blot fordi, du vælger designmøbler. Fermob tilbyder alt fra praktiske havestole og havesofaer til lækre loungemøbler og smart belysning – alle i et tidløst og unikt design.

Bæredygtige kvalitetsmøbler

Fermob er kendt for sin høje kvalitet, der sikrer, at møblerne holder i mange år. Deres møbler produceres i stål og aluminium af den bedste kvalitet. Omkring 98% af alt jern og aluminium genanvendes på verdensplan, og derfor kan Fermob ligeledes garantere, at deres havemøbler kan genbruges – og at de samtidig gør brug af genbrugt metal. Lakken, de anvender, indeholder ingen opløsningsmidler og er derfor ligeledes 100% genanvendelig.

Der er altså mange gode grunde til at vælge deres møbler, hvis du vil være med på den bæredygtige bølge, og du kan derfor købe de franske Fermob møbler på t.i.n.g., hvis du er interesseret i at investere i gode og holdbare møbler, der holder sæson efter sæson, og så du ikke skal ud at købe nye havemøbler hver gang, sommeren melder sin ankomst.