Jydsk Tagteknik – Danmarks førende tagfirma

Jydsk Tagteknik – Danmarks førende tagfirma

Sponsoreret indhold

Har dit tag set bedre dage, men mener du alligevel at der er længe til at der kan være tale om et helt nyt tag, så kan du faktisk gøre noget som kan skabe glæde for både dine øjne, men også for din pengepung.

Få Danmarks førende tagfirma til at forny dit tag

Ofte ses der at et tag får grønne plader med tiden. Det skyldes oftest at der kommer en form for algerbelægning eller at der er begyndt at gro mos. Nogle gange kan taget klares med en god omgang rensning, men når først det er kommet én gang, så har taget fået en tendens til at suge til sig efterfølgende igen.

Tagmaling kan her være løsningen for dig. Det indebærer til en start den vante tagrensning, men i stedet for at lade taget stå og indbyde til en ny omgang grønt skær, så vil det herefter blive algerbehandlet og få grundbehandling efterfulgt af tagmalingen af 2 omgange.

Forlæng levetiden på dit tag

Når Jydsk tagteknik udfører hele denne omgang, så vil det hjælpe taget til at modstå at blive grønt igen hurtigt efter, fordi overfladen der virker åben efter en tur med højtryksrenseren er blevet lukket og har fået en form for forsejling i form af grunderen der påføres inden tagmalingen kommer på. Tagmalingen er desuden også afvisende overfor andet skidt og snavs.

Med denne løsning vil du igen kunne få et flot tag, og du vil næsten tro at du har fået et helt nyt tag fordi det kommer til at fremstå nyt. Når Jydsk tagteknik udfører denne opgave for dig, vil de også i samme ombæring tjekke alle tagpladerne og sikre at der ikke er nogle der er beskadiget eller på anden måde vil forringe levetiden på taget ved at blive siddende.