4 måder til at finansiere din nye bil

4 måder til at finansiere din nye bil

Sponsoreret indhold

Går du og drømmer om en ny bil, men kan ikke helt få tingene til at hænge sammen økonomisk? Så er du ikke den eneste, som har prøvet at stå i den situation, og heldigvis findes der flere løsninger på dette problem. Du kan læse med i nedenstående og blive klogere på, hvilke muligheder du har for at finansiere dit kommende køb af en ny bil.

1. Udnyt din friværdi

Hvis du har friværdi i din bolig, kan du med stor fordel finansiere din nye bil ved at lade banken låne dig penge med sikkerhed i friværdien. Praktisk set betyder det blot, at banken tager pant i boligen fremfor i bilen. Det er også en mulighed at finansiere billånet gennem dit realkreditlån, hvis du, inklusive dit billån, ikke er belånt med mere end 80% af din boligs værdi. Den store fordel ved dette er, at renten på realkreditlån er meget lav i øjeblikket, og generelt set også i forhold til et banklån.

2. Overvej et samlelån ved flere lån

Det kan være, at du gennem tiden har oprettet flere lån rundt omkring hos forskellige lånegivere. I stedet for at have lån ved forskellige lånegivere, kan du overveje at lave et stort samlelån, hvor alle din lån samles hos en låneudbyder. Dette giver ofte nogle ret betydelige fordele, og du kan altså opnå store besparelser, som du evt. kan lægge til side og derved relativt hurtigt få råd til din nye bil.

3. Muligheden for et billån

Du kan ganske vist også gå ud og optage dig et helt nyt lån til finansieringen af din bil. Der er relativt lave renter i markedet for tiden, så derfor kan det være en fordel at gøre det nu. Der findes mange forskellige låneudbydere, og det er en god idé at sammenligne de forskellige tilbud, så du ikke bare tegner det første og det bedste. Lån penge med lav rente ved hjælp af en guide og sammenligningstjeneste. Her kan du tjekke forskellige lån og dets priser ud, så du nemmere kan finde frem til et fordelagtigt lån, der passer til netop dit behov. Her kan du også læse op på fordele og ulemper ved de forskellige låntyper, så du ikke ender op med et lån som ikke passer til din økonomi.

4. Gør brug af privatleasing

Privatleasing er for dig, der ønsker en bil uden uforudsete udgifter og hvis du vil undgå at bekymre dig om værditab. Med privatleasing får du en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedlig pris, der dækker de faktiske omkostninger, der måtte være ved at køre i den pågældende bil. Med denne metode vil du dog ikke blive bilejer men lejer, men det er et godt alternativ til selv at gå ud og købe ny bil. Og med denne metode, kan man oftere skifte bil fra tid til anden, hvilket kan være en fordel for ham/hende som ynder at skifte bil ud hvert 2. eller 3. år.