Skal du låne eller købe bilen kontant?

Skal du låne eller købe bilen kontant?

Sponsoreret indhold

For mange mænd kan dét at skulle købe sin drømmebil være en rigtig drengedrøm. Du har måske gået længe og kigget efter den helt perfekte bil og pludselig har du fundet den. Du har dog også fundet ud af, at prisen er i den dyre ende, og at det måske ikke er helt så realistisk at få råd til bilen nu og her, eller er det?

Kontant, billån og minilån
De fleste mennesker ved hvor svært det kan være at gå og vente på at det man så længe har ønsket sig, endelig bliver til en realitet. Det er sundt at have tålmodighed og gå at spare op, men hvad hvis nu der rent faktisk var en måde hvorpå du kunne få købt dig din drømmebil? En bil er et stort ansvar og generelt en stor ting at investere i, men det er også en vigtig del af mange menneskers hverdag. Bilen skal kunne fragte os til og fra arbejde og andre vigtige dagsmål. Derudover kan det i den grad sparer os tid, fremfor at vi skal med en masse forskelligt offentlig transport, som både kan være forsinket og ganske besværligt.

Du har måske kigget efter drømmebilen i årevis. Eventuelt fundet den herinde på vores side. Men du har også fundet ud af, at prisklassen er langt fra hvad du havde i tankerne at give for en bil. Hvordan skal du dog nogensinde kunne få sparet så mange penge op? Nogle mennesker er enormt gode til at spare op til store, livsænderne ting, men hvis du – som så mange andre, gerne vil købe en bil nu og her, så findes der også en anden løsning, nemlig at finde et billån. Her skal man se sig godt for, da slutprisen for hvor meget du ender ud med at betale for et lån, kan variere ganske meget. I princippet kan man låne det fulde beløb til en bil, hvilket dog ikke anbefales af økonomiske vismænd. Det bedste er, at betale så meget som muligt for bilen kontant og låne så lidt som muligt. Det er nok de færrest som kan ligge alle pengene til en ny bil, hvilket selvfølgelig i høj grad kommer an på prisen. Men den gængse anbefaling siger, at du helst skal ligge så meget i udbetaling som overhovedet muligt.

Mangler du lige det sidste, kan det lade sig gøre at finde billige minilån online i stedet for et decideret billån. Et minilån er i princippet det samme som et forbrugslån, hvor lånebeløbet kan bruges til det man ønsker. Har du fundet den helt rigtige bil og mangler et mindre beløb til købet, så kan du undersøge mulighederne for et minilån.
Der findes mange forskellige tjenester online som kan hjælpe dig til at finde det bedste bil- eller minilån. Brug gerne lidt ekstra tid på at kigge lånene i sømmene, da der kan være mange penge at spare hvis du vælger det billigste lån. Sørg for at tjekke op med dit rådighedsbeløb og løbetiden for lånet, således at du er sikker på at udgifterne til at bil og lån medregnes i dit budget. Det er nemlig de færreste som synes det er fedt, at sidde stramt i det.

Det handler om at have god kreditværdighed
Det er ikke kun dét at skulle investere en bil der kræver et stort ansvar. Det samme gør et lån. Hvis ikke du har taget ret mange lån før, så er det vigtigt at du sørger for at have en god kreditværdighed, da det kan spare dig mange penge på dit lån. En god kreditværdighed betyder at du har styr på dine lån, og at du tilbagebetaler som du har lovet. Der er ingen der har lyst til at blive stemplet som en dårlig låner. Hvis du gerne vil kunne køre rundt i din drømmebil snart, så sørg for at finde et ordentligt lån og at læse alt hvad du bør vide om dette lån inden du siger ja. Hvis du er til at stole på med dit lån, så kan du også snart sige hej til din nye bil.