Sjove og alternative gaver til mænd

Sjove og alternative gaver til mænd

Sponsoreret indhold

Når mænd har fødselsdag, er de typisk ikke de bedste til at komme med gaveønsker. Derfor er man tit efterladt på Herrens mark for at finde noget at give dem. Typisk så ender man med at købe en deodorant, et par underbukser eller en kasse øl. Så er den let klaret, eller hvad?

Selvfølgelig er disse ting fine gaver, men får man dem år efter år, så går charmen af det. Derfor har vi lavet en lille liste med smarte og alternative ting, du kan give til manden i dit liv, om det blot er en ven eller kæreste.

Bambussokker – Fordi normale sokker bare ikke helt er nok

At købe sokker i gave til en mand er ganske normalt. Men når man har fået 15 par sokker købt for 10 kroner parret i Netto der føles som rent sandpapir, så må man lige tænke sig om.

Et godt par sokker, som en mand kan værdsætte, de skal være bløde, elastiske og kunne tåle lidt af hvert. De skal nemlig bruges til dagen, hvor der ikke kan gro flere kartofler ud af dem.

Derfor kan du overveje at bestille bambus sokker til mænd. Bambussokker har alle de kvaliteter som en sok af god kvalitet skal have.

Duftlys – Kun til kvinder eller?

Når man tænker på en gave til mænd, så er duftlys ikke lige det første man tænker på. Det er en naturlig gave til kvinder, men kan det også fungere til mænd?

Svaret er ja! Mandehørm er ikke ligefrem alle mænds foretrukne lugt. At have god duft i ens soveværelse, kontor eller gaming-hjørne vil falde i mange mænds gode smag.

En lækker madkasse

Mænd er storelskere af mad i alle former. Derfor kunne en fantastisk gave være en madkasse. Og her menes der altså ikke en kasse med tre skiver rugbrød og en agurk.

En rigtig madkasse er noget, du kan bestille online. Den ville blive leveret direkte til døren, og så kan man bare gå i gang med at lave spændende opskrifter med højkvalitetsråvarer. Man kan bestille til en hel måned, så ikke nok med, du giver god mad i gave, så sørger du også for, han ikke skal handle ind i en hel måned. Når man køber mad, er det smart ikke at købe noget, der kan udløse fødevareallergi. Så sørg lige for, du ved, hvad personen du køber til, kan tåle.