3 smarte tilføjelser til dit hjem

3 smarte tilføjelser til dit hjem

Sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret 

Går du og drømmer om lidt smartere løsninger i dit hjem? Der er mange ting og processer, der kan gøres lettere i de fleste hjem. Der findes efterhånden mange sjove og smarte gadgets, som kan hjælpe med at gøre din hverdag nemmere. Nogle ting kan virke overflødige og som spild af penge, men det er meget forskelligt, hvad der kan hjælpe folk i deres hverdag. Hvis du er nysgerrig på, om der mon findes noget, som kunne gøre din hverdag lettere, så læs med her, og se om de tre følgende ting måske kunne være nogle af dem. 

Smart sæbedispenser

Er du træt af dryppende sæbe og vand over det hele, når du vasker hænder i køkkenet eller på badeværelset? Så er der heldigvis hjælp at hente. Med en smart sensordispenser med vægbeslag slipper du både for at skulle trykke fysisk på din sæbedispenser med våde hænder samtidig med, at du er fri for dryppende sæbe, efter du har brugt den. Du sætter bare hånden under dispenseren, som så giver dig en klat sæbe. En let, hurtig og elegant løsning til både badeværelset og køkkenet. 

Køkkenarmatur, som kan det hele

Skal det være rigtig smart, kan du investere i et køkkenarmatur, som nærmest kan alt. Du kan få varianter, som kan give dig ganske almindeligt koldt og varmt brugsvand samtidig med, at du kan få kogende vand direkte fra hanen. Så bliver det ikke nemmere at koge pasta eller ris eller hurtigt at få en god varm kop kaffe eller te. Har du lyst til at gå all in, kan du få en variant som – udover kogende vand- også kan give vand med brus. Her kan du endda vælge mellem blid eller hård brus, så du kan få det lige, som du vil have det. Så bliver det altså ikke smartere eller nemmere at begå sig i køkkenet. 

En hjælpende robot

Er du træt af altid at skulle svinge støvsugeren? Der kan hurtigt samle sig diverse skidt som støv, hår og spildte madrester rundt omkring i dit hjem. Vil du hellere bruge tiden på andet end at støvsuge, findes der heldigvis en nem og smart løsning. En robotstøvsuger klarer simpelthen støvsugningen for dig. Den skal bare sættes i gang, og så kører den selv rundt i huset og navigerer uden om møbler. Du kan endda time den, så den støvsuger, mens du er på arbejde. På den måde kan du komme hjem til et rent hjem uden at skulle røre en finger.