Gem dine minder fra folkeskolen, efterskolen og gymnasiet

Gem dine minder fra folkeskolen, efterskolen og gymnasiet

Sponsoreret indhold

Voksne bruger altid en masse tid på at forklare dig hvorfor din ungdom er det vigtigste, og hvor meget du skal udnytte hvert eneste øjeblik. Det kan være frustrerende konstant at få at vide, hvis man egentlig ikke ved hvad man laver med sit lig, og hvilken vej man skal efter sin grunduddannelse. Vi synes dog stadig i skal gemme de minder i har fra jeres ungdom, uanset hvor kaotiske de er.

Nogle gange er de Aller bedste tider når man bliver voksen, de mest mærkelige og fucked up begivenheder. De bedste og fedeste minder er ikke dem om hvordan du fik 12 i din matematik eksamen, men derimod den sjove aften hvor du kastede op i en busk.

Vi anbefaler derfor dig at vælge at få lavet en blå bog med klassen. Det lyder som et kæmpe projekt, men det behøver det slet ikke være. Man kan finde massere af fede skabeloner på nettet, og få få hjælp af firmaer der kan samle bogen for jer.Derfor synes vi at du skal Bestille skolens blå bog fra smilo. Så vil i nemlig ikke skulle sidde og printe alle siderne ud, og klipse dem sammen. Her vil i få et godt tilbud, og en nem løsning. En blå bog er en sjov måde at huske alle de vilde, mærkelige, og specielle øjeblikke man havde sammen.

 Uanset hvor man gik i skole vil man nemlig have nogle mærkelige, sjove eller åndssvage minder om alle dem man gik i klasse med. Det kan have været klassens nørd der vandt en vigtig quiz som gav klassen en fed tur, klassens sports fyr der vandt et vigtigt stævne eller hende den meget ordentlige pige der kastede op i en busk. 

Metode

 Alle de her minder vil ikke altid blive husket af alle, og derfor er det sjovt at sætte sig ned som klasse og brainstorme alle de fede eller skøre oplevelser man havde i sin skole tid. På den måde vil man også sikre sig at der står noget sjovt om alle fra klassen, og ikke kun de mest populære. 

Derfor anbefaler vi at hele klassen sætter sig sammen, og sætter et par timer af til at få skrevet blå bog. Der skal udpeges en ordfører, som styrer hvem der skal tale, på den måde undgår man at folk råber man om kap. Derudover skal der udpeges en skribent. Vedkommende skal så skrive alle de ting der bliver sagt ned. Skribent skal ikke sortere gode og dårlige ting. Det udvælger man en tredje person til. Vedkommende skal så sørge for at de fedeste/sjoveste ting kommer med i jeres blå bog. 

Kategorier:

Før klassen går i gang med at skrive jeres blå bog er det vigtigt, at i har valgt nogle overordnede kategorier. På den måde har man nogle retningslinjer for hvad der skal stå i bogen. Ved at have de her retningslinjer bliver det også meget nemmere at huske de sjoveste ting, og på den måde få de bedste minder frem. 

Kategorier:

  •       Tre ting på en øde ø 
  •       Din bummert 
  •       Fremtids forudsigelse 
  •       Kælenavne
  •       3 sjove kendetegn 

Historie 

Blå bog var egentlig et koncept der startede helt tilbage i 1910. Der udkom der hvert år en bog om anerkendte og betydningsfulde mennesker. Dette var grundlaget for at starte den blå bog som vi kender så godt i dag. Ikke mange voksne vil ikke have en blå bog liggende i deres kælder, sammen med deres afgangs bevis.

Så skal din klasse ikke også have den værdi med jer? Vi synes i skal overveje om det ikke er det værd at spæde nogle penge sammen, og på den måde huske alle jeres bedste skole minder.