Få den bedste handicaphjælp fra Danmarks specialiserede privatfirma

Få den bedste handicaphjælp fra Danmarks specialiserede privatfirma

Sponsoreret indhold

Kontakt Handicapteamet.dk og kom godt videre i livet

Handicapteamet.dk er én af Danmarks største og mest specialiserede, private aktører indenfor handicapområdet. Virksomheden består af en række konsulenter, hjælpere og rådgivere, der enten er uddannede til at løse plejeopgaver, eller som selv har været i en sårbar situation tidligere i livet og er kommet stærkt videre.

Der er mulighed for at modtage forskelligartet hjælp hos virksomheden. Det unikke ved Handicapteamet er, at de henvender sig både til brugere, pårørende og kommunale instanser.

Iblandt de mange opgaver som du kan få hjælp til er:

  •          Rådgivning og vejledning
  •          Hjemmehjælp
  •          Personlige plejeopgaver
  •          Ledsagelse
  •          Overvågning
  •          Dokumentgennemgang

Enhver situation med handicap og nedsat funktionsevne er individuel. Det betyder, at 2 mennesker med samme type handicap kan have behov for vidt forskellige løsninger i dagligdagen.

Det er her, at den specialiserede og erfarne hjælp kommer til sin ret.

Handicapteamet har en ambitiøs tilgang til deres mange ansatte. De ønsker at have Danmarks bedste vikarkorps af engagerede, erfarne og passionerede hjælpere, som brænder for at hjælpe mennesker, der i en kortere eller længerevarende periode har behov for ekstra støtte.

Fordelene ved at samarbejde med et privat firma på handicapområdet    

Når du henvender dig til et privat firma på det socialfaglige område, bliver du ikke først og fremmest behandlet som en sag. Du er en kunde, og derfor vil virksomheden til enhver tid yde sit absolut bedste for, at du får den rette hjælp og service.

Handicap og nedsat funktionsevne berører os dybt. Det gælder uanset, om det er os selv, der er blevet ramt, eller om det er en ægtefælle, forælder eller nær ven.

Den rettidige hjælp har direkte indflydelse på sandsynligheden for at genvinde førligheden igen. Og den bedste hjælp har stor indflydelse på den psykiske trivsel.

Vi havner i de mest sårbare situationer i livet, når vi konfronteres med handicap. Der vil stort set altid være brug for specialiseret hjælp uanset omfanget af handicap.

Som pårørende kan det være mentalt og fysisk trættende at være den primære støtte og hjælper til en patient. Det er både naturligt, forståeligt og vigtigt, at du får aflastning, så din psykiske trivsel ikke påvirkes negativt af at stå med plejeopgaverne i dagligdagen.

Sådan genkender du det professionelle privatfirma

Det vil altid være dit ønske at samarbejde med det bedste firma, som har det mest erfarne og dedikerede korps af handicaphjælpere og rådgivere.

Når du sammenligner firmaer, er der flere punkter, du kan bruge til at vurdere deres kompetencer og professionalisme.

Ét af punkter handler om, hvilke fagforeninger, organisationer og kommuner, som handicapfirmaet samarbejder med. Du kan være sikker på, at lønnen og dermed arbejdsforholdene er i orden for de ansatte i firmaet, når virksomheden er medlem af de førende fagforeninger på området (herunder FOA og Dansk Erhverv).

En anden metode til at udpege de bedste privatfirmaer på, er ved at undersøge bredden af deres services. Når de både henvender sig til privatpersoner og kommuner, vidner det om, at den pågældende virksomhed har de rette kompetencer indenfor socialrådgivning, supervision og coaching.