Digital rejseplatform gør hele rejseoplevelsen nemmere for rejsende

Digital rejseplatform gør hele rejseoplevelsen nemmere for rejsende

Sponsoreret indhold

Artiklen nedenfor indeholder reklame.

Travelday er ved at digitalisere rejsekonsulenten

Travelday.dk er et nyt Aarhusiansk startup, som satser på rejsebranchen i en hård tid med lukkede grænser. Rejsebranchen er som sådan utrolig innovativ og aldrig har det været nemmere, at booke en flybillet til 3. verdens lande eller et hotel på en lille ø, på den anden side af jorden. De mange muligheder og nye services gør det-at-rejse mere attraktivt for den gense pølsedansker, men har samtidig nye problemstillinger med sig. Den nye digitale tidsalder gør det utrendy at løfte røret, for at ringe til sin rejsekonsulent, for at få hjælp til at planlægge drømmerejsen.

Sådan bliver rejseprocessen fremover med travelday på markedet

Vi er som forbrugere blevet afhængige af internettet og ønsker derfor selv at planlægge vores rejser. Vi bruger Google og sociale medier til at søge inspiration for selv at planlægge rejsen. Desværre bruger vi enormt meget tid på denne søgning, i en allerede travl hverdag. Dertil ved vi som rejsende ærligt talt ikke, om destinationen faktisk matcher vores behov og ønsker. Ja en lækker strand med palmer er lækkert. Men hvad med en lækker strand et sted hvor man samtidig kan dyrke sine interesser? Traveldays formål er at hjælpe rejsende med, at finde nye destinationer ud fra deres behov. Hermed matcher de brugernes kriterier til rejsen, med destinationer som netop matcher disse behov. Hermed får den rejsende opfyldt sine ønsker og får en uforglemmelig rejse. Selv kalder travelday den for ’drømmerejsen’.

På denne måde lykkedes det at sende rejsende ud på ’drømmerejsen’

Som tidligere nævnt er travelday en digital platform. Ved at lave en søgemaskine hvor brugerne kan krydse kriterierne af, er det muligt at matche behov og destination. Her kan man som bruger vælge sin rejsegruppe, rejsebudgettet, hvilke aktiviteter der er relevant for rejsen og hvilke omgivelser man ønsker sin ferie i.

Derefter får brugerne mulighed for at læse om de destinationer der matcher til behovet. Det smarte er nu, at travelday ikke selv arrangere rejserne men agere platform for rejsebureauerne. Rejsebureauerne giver den bedste lokale rejseoplevelse, hjælper med spændene udflugter den gode service og er selvfølgelig dækket af rejsegarantifonden. Brugerne kan herefter vælge det rejsebureau som passer bedst til dem. Hermed får de mindre rejsebureauer nye kunder og de rejsende får den bedste rejseoplevelse gennem danske rejseudbydere – en sand win-win.

Derfor samarbejder travelday med rejsebureauerne

I Danmark er der en jungle af rejsebureauer som er umulig at navigere rundt i. Rejsebranchen er dog utrolig stor og rigtig mange rejsende foretrækker rejsebureauer. Ofte bliver de rejsende dog forvirret over det store udvalg og vælger derfor det samme valg som normalt. Den trygge charterrejser til Mallorca. Men er det ikke ærgeligt? Der sidder man bureauer derude som med garanti, kan skræddersy en bedre rejse til netop dine behov og på en ny, men rigtig spændende destination.

Ved at samarbejde med rejsebureauerne kan travelday dermed give de bedste rejseoplevelser og rejseminder til rejsende i Danmark.

Hvis du ønsker ny rejseinspiration kan du netop finde den med deres smarte søgemaskine rejsefinderen.