Drømmebilen behøver ikke forblive en drøm

Drømmebilen behøver ikke forblive en drøm

Sponsoreret indhold

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Sidder du, som så mange af os, og drømmer om en lidt dyrere bil end budgettet tillader? Ved du, at du ikke behøver køre meget i hverdagen, men du ønsker mere fart i weekenden? Flexleasing er svaret! Flexleasing er især nyttigt, hvis du søger en dyrere bil, da finansiel leasing ikke inkludere registreringsafgiften for bilen. Du kan altså nemt få lov at køre i din drømmebil med flexleasing!

Hvad er leasing?

Leasing er meget ligetil. I stedet for decideret at købe en bil, leaser du den af et leasingselskab. Leasing kan nemt gøres både af privatpersoner og firmaer, så det er også en fantastisk løsning til virksomheder, som hellere vil investere i andet end egne firmabiler. Leasing har en del til fælles med finansiering af bil. Derfor er processen meget lig det, du kender, hvis du før har købt bil, eller tryghedsskabende for dig, som gerne vil købe bil i fremtiden.

Leasing er blevet et populært alternativ til decideret køb, da der ikke er lige så stram binding som ved traditionelt køb af bil. Derfor er det ideelt til stort set alle potentielle købere, men især til dig, som ønsker mere frihed for færre penge. Med leasing er man typisk bundet i 12 måneder, men man kan ofte forny kontrakten på samme bil. Dette er især fordelagtigt, da den nye kontrakt vil være billigere end den første, da afgiften vil være faldet efter det første år. Hvis du blot behøver bilen i 12 måneder, er det dog også rart at slippe helt og aldeles ved kontraktens udgangspunkt.

Hvad er flexleasing?

Der findes en del typer leasing nu om dage, fordi det som nævnt er blevet så populært fænomen. Flexleasing er til privatpersoner, som ønsker mere frihed i deres valg af køretøjer. Med flexleasing kan du have flere biler på én gang uden at sprænge banken. Det eneste du skal gøre, når du kontrakt er udløbet, er at finde en køber til bilen, som du har leaset.

Der er flere fordele ved flexleasing. Du er ikke lige så finansielt bundet til bilen, og du slipper for at betale registreringsafgift i én stor bid. I stedet er registeringsafgiften en del af de rater, som du betaler af i løbet af din leasingperiode, hvilket gør den langt mere overskuelig. Da en flexleaset bil ikke har registreringsafgift, er der desuden mindre værditab på den, når du endelig skal af med den igen. At komme af med bilen vil også være nemt, da købere nok vil være langt mere interesserede, siden den er billigere!

Flexleasing er det mere fleksible valg. Er du blevet nysgerrig på flexleasing? Hos Focusflex kan du læse mere om dine muligheder for flexleasing privat. Dette leasingselskab fungerer ved at købe bilen for dig, enten ny eller brugt, og så betaler du mere eller mindre for at leje bilen – altså lease den – i minimum 12 måneder.