Har du de rette redskaber til vedligeholdelse af haven?

Har du de rette redskaber til vedligeholdelse af haven?

Sponsoreret indhold

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Bor du i et hus, så er du formentlig allerede udmærket godt klar over, hvor lang tid du kan bruge på at holde haven vedlige, men spørgsmålet er, om du har det rette udstyr, eller om du i stedet for bruger unødvendig lang tid på opgaverne? Det kan du få svaret på her i denne artikel.

Slip for den kedelige græsslåning

Rigtig mange danskere ser det som en sur pligt at slå græsset i haven, og det skal gøres regelmæssigt, da græsset vokser hurtigt i sommermånederne. Hvis du er en af de mange danskere, der hellere så sig fri for at slå græsset et par gange om ugen, så kan du med fordel investere i en robotplæneklipper. Du har formentlig allerede set den lille robot køre rundt på græsplænerne i nabolaget, og det er ikke uden grund.

En robotplæneklipper er en genial opfindelse. Efter den er blevet sat til, og der er markeret i græsplænen, hvor den skal køre til, så klarer den praktisk talt al græsslåning selv. Du behøver med andre ord slet ikke at gøre noget. Derudover vil den typisk køre en gang om dagen, så græsset altid er nyslået, og du slipper dermed for den dårlige samvittighed over det høje græs i haven, fordi du ikke har haft tid til at slå det i en travl hverdag.

Brug en elektrisk hækklipper

En elektrisk hækklipper kan bruges til rigtig mange ting. Den kan blandt andet bruges til dens egentlige formål, nemlig at klippe hækken, men den kan også bruges til at forme buske og træer samt at klippe dem til. Fordi den er elektrisk, behøver du ikke selv at bruge håndkraft, og dermed sparer du en masse besvær og hårdt arbejde.

Med en god hækklipper kan du med andre ord gøre hækklipningen til en leg, især hvis alternativet er den gamle hæksaks, som du ellers har været vant til at bruge.

Klip kanterne med en buskrydder eller græstrimmer

Har du kanter i dine bede, som skal klippes til lige så ofte, som græsset skal slås, så kan du med fordel investere i en buskrydder eller en græstrimmer, som den også kaldes. Det er ligeledes en elektrisk maskine, som ikke er ret tung, men som til gengæld kan klare alt det hårde arbejde for dig.

Det tager som regel lang tid at klippe kanter med en almindelig kantsaks, og dermed kan du spare rigtig lang tid ved blot at tænde for buskrydderen. Den kan desuden også bruges til mange andre ting som eksempelvis fjernelse af store mængder ukrudt, så er haven invaderet af skvalderkål, skal du bare tage buskrydderen frem og gøre kål på dem.