Sådan får du råd til drømmeferien

Sådan får du råd til drømmeferien

Sponsoreret indhold

Denne artikel indeholder betalt indhold.

Har du altid drømt om at komme på en eksotisk ferie, men har du indtil nu aldrig været god nok til at spare op til rejsen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her i denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvordan du ved at lave en madplan hver uge kan spare penge og på den måde få råd til din drømmerejse.

Hvordan kan jeg spare penge ved at lave en madplan?

Er du ikke helt med på, hvordan du langt om længe kan få råd til drømmeferien bare ved at lave en simpel madplan? En af de helt store fordele ved at lave en madplan er, at du på forhånd ved, hvad du skal handle ind, når du er nede i det lokale supermarked. Samtidig kan du nøjes med kun at handle ind én gang om ugen, og på den måde undgår du at blive fristet mere end højst nødvendigt, når det bugner af gode tilbud nede i supermarkedet.

Ved at undgå spontane indkøb, og ved at minimere dine besøg i supermarkedet, kan du faktisk potentielt set spare rigtig mange penge hver eneste måned, og de penge med fordel ryge direkte ind på en opsparing til din drømmeferie.

Hvordan kommer jeg i gang med en madplan?

Hvis du synes, at det lyder interessant at spare penge hver måned ved at lave en madplan, så kan det være, at det næste relevante spørgsmål dukker op hos dig – nemlig hvordan du kommer i gang.

Det er som udgangspunkt meget nemt og helt ligetil at gå i gang med at lave en madplan. Madplanen skal laves hver uge for at minimere dine besøg i supermarkedet. At lave en madplan kan være et rigtigt godt familieprojekt i weekenden, så alle i familien kan få indflydelse på, hvad I skal have at spise, og så I har noget at samles om som familie.

Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken hver dag, når du og familien skal planlægge mad til syv dage på kun én dag. Derfor får du her et par ideer til, hvad du kan skrive på madplanen:

  • Spaghetti med kødsovs
  • Boller i karry
  • Hjemmelavet pizza
  • Kylling med salat
  • Frikadeller i forskellige variationer
  • Pitabrød
  • Suppe.

Inspiration til rejsedestinationen

For at motivere dig til at blive ved med at lave en madplan hver uge kan det være en god ide at have et klart mål om, hvor rejsen skal gå hen for de penge, du har sparet. Et populært valg er en Thailand-ferie, der byder på både smuk natur, skønne strande og masser af godt vejr.