Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Smart Home er et udtryk, der fylder mere og mere i landskabet indenfor belysning og styring af elektriske apparater i hjemmet.
Annonce

ZigBee: Den ultimative Philips HUE kompatible smarthome løsning

Smart Home er et udtryk, der fylder mere og mere i landskabet indenfor belysning og styring af elektriske apparater i hjemmet.

Muligheden for at koble og styre mange ting fra fx en app eller fjernbetjening, er noget, mange danskere synes er smart, og det giver en masse muligheder, man ikke tidligere har haft.

Den eneste negative ting er, at det ofte er meget dyrt at købe smart home produkter fra de store kendte spillere i markedet, men her er det, at ZigBee for alvor er smart, for det giver dig mulighed for at koble langt billigere ZigBee produkter med de dyrere kendte mærkers Smart Home systemer.

ZigBee åbner en helt ny verden af muligheder

ZigBee er en teknologi sammenlignet med fx WiFi eller Bluetooth. Hvis en enhed har indbygget ZigBee protokol, kan den snakke sammen med andre ZigBee enheder.

Man kan både få produkter, hvor ZigBee er indbygget direkte, eller man kan få ZigBee enheder, der kan kobles sammen med almindelige produkter og gøre det muligt at styre via ZigBee teknologien.

Hos den danske LED forretning PlusLED, har man set lyset i ZigBee og har en række fede belysningsprodukter i sortimentet. Hvis du vil have inspiration, kan du se en oversigt her over deres ZigBee LED produkter.

Et godt eksempel fra PlusLED er, at har man en almindelig lampe med en dæmpbar LED pære, så kan denne typisk kun styres via den almindelige LED lysdæmper. Her kan man hos PlusLED få en lille trådløs ZigBee LED lysdæmper, som man installerer og fx skjuler i sit lampeudtag. Herved bliver det muligt at styre dæmpning trådløst. Da dæmperen er 3. part kompatibel, kan den snakke sammen med fx Philips HUE Bridge eller Osram Lightify Gateway, og gør det muligt at styre gennem disse.

Kompatibelt med fx. Philips HUE Bridge, Osram Lightify Gateway eller IKEA Trådfri Gateway

Som nævnt, er det muligt at få ZigBee produkter, der er 3. part kompatible og kan snakke sammen med de kendte systemer som fx Philips HUE, Osram Lightify eller IKEA Trådfri. Det er blot vigtigt at købe ZigBee produkter, der er testet til de forskellige systemer, da der kan være forskel på, hvad der kan køre sammen. Men det gør altså, at du har mulighed for at få koblet ZigBee produkter, så de kan styres fx direkte i din Philips Hue app via Philips Hue bridge. Genialt!

LED belysning med ZigBee

LED belysning er en af de kategorier, der er meget populære i Smart Home / Smart Hjem kategorien . Man kan både få almindelige dæmpbare LED pærer, RGB LED pærer med mulighed for millioner af farver, LED paneler og en masse tilbehør som lysdæmpere og fjernbetjeninger.

ZigBee er helt sikkert kommet for at blive og vinder hurtigt ind på Smart Home markedet. Så vi vil anbefale at komme med på vognen, så du også kan få glæde af de mange fede muligheder.

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.