Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Denne artikel indeholder annonceret indhold.
Annonce

Sådan får du råd til skiferien

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det er dyrt at tage på skiferie. Det ved de fleste. Det koster penge at rejse til den valgte destination, og overnatninger i skisportsområderne er dyre, fordi det er meget eftertragtet, og samtidig er det begrænset, hvor mange der kan bo i de små skiområder. Derudover kommer der udgifter til liftkort, leje af ski, støvler og andet udstyr, og så skal der selvfølgelig også mad på bordet og afterski.

Elsker du at tage på skiferie, men har du ikke råd? Så kan du her i denne artikel få et par gode tricks til, hvordan du med fordel kan spare på din husholdning og dermed lægge penge til side til den perfekte skiferie.

Nedsæt dine månedlige udgifter

En relativt nem måde at spare penge på er ved at sætte de månedlige udgifter ned. Dette kan være lettere sagt end gjort, men i mange tilfælde vil der være poster, som du sagtens kan skære ned på, uden at du selv mærker noget til det. Det kan for eksempel være dit elforbrug, som du skærer ned ved blandt andet at undlade at tænde lyset i andre rum end det, du opholder dig i. Det kan også være ved at skifte til mere energivenlige elpærer, eller det kan være ved at finde et billigere elselskab.

En anden måde du kan skære ned på dine månedlige udgifter på er ved at købe billig fyringsolie . På denne post kan der potentielt set være rigtig mange penge at spare, og det gælder især, hvis du i forvejen betaler dyrt for et højt forbrug. Derudover kan du også undersøge, om du kan spare penge på følgende poster:

•Forsikringer

•Abonnementer

•Madbudgettet

•Dit månedlige forbrug

Alt afhængigt af hvor mange penge du kan spare på disse poster, så vil du alene ved disse små tiltag kunne lægge en god portion penge til side hvert år, som du kan bruge på en fed skiferie. Men hvor går turen så hen?

Hold skiferien i Østrig

Østrig har rigtig mange gode skiområder, og et af dem er Bad Gastein , som er blevet meget populært. Her kan du blandt andet finde mere end 200 kilometer pister, og der er masser af gode muligheder i byen for afterski, shopping og gode middage.

Samtidig er Østrig ikke kendt for at være et af de dyreste lande at holde skiferie i, og en anden fordel er, at det ikke tager lang tid at komme dertil. Så har du et mindre budget til skiferien, kan du med fordel overveje at besøge nogle af de lidt billigere destinationer. Mon ikke du nok skal få en rigtig god og uforglemmelig skiferie alligevel sammen med din familie eller dine venner.

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.