Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Her er 3 undervisningskoncepter, du vil se mere til i fremtiden
Annonce

Undervisning på nettet er kommet for at blive

Her er 3 undervisningskoncepter, du vil se mere til i fremtiden

Tiden, hvor man sad i et klasselokale sammen med 15-20 andre og modtog undervisning via en klassisk kridttavle, er efterhånden længe forbi.

I dag forgår undervisningen i høj grad online, og man kan efterhånden tage hele uddannelser online, som er lige så gyldige, som hvis du tog dem på traditionel vis.

I denne artikel tager vi et kig på tre forskellige online undervisningskoncepter, som du nok vil se mere til i fremtiden.

WeTeach.dk

På WeTeach.dk foregår undervisningen on-demand, så kursisterne kan se videolektionerne hvor og hvornår de vil. Til alle lektioner kan de stille spørgsmål til underviseren som typisk svarer indenfor 48 timer - Du har altså som kursist stadig mulighed for feedback fra underviseren, som nemt kan kontaktes, hvis du sidder fast eller har brug for hjælp.

WeTeach.dk kommer i kølvandet på en lang række platforme for it-kurser (som vi skal se på om lidt), men her er fokus altså blot på kreativitet og hobby, hvilket ikke er set før, og vi vil helt sikkert se onlineundervisnings-koncepter som dette brede sig til flere brancher og fag i fremtiden.

Udacity.com

Undervisningen foregår, som på WeTeach.dk, via video online, men da du på Udacity bliver certificeret, skal du i løbet af lektionerne også tage teste samt en afsluttende prøve til sidst.

På Udacity er undervisningen meget praktisk orienteret, og du vil skulle løse interaktive opgaver og problemer undervis i undervisningen. Man fristes til at sige at Udacity har "gamified" online kurser, hvilket helt sikkert er noget vi vil se mere til i fremtiden.

Udacity støttes af både Google og Facebook, og er således et rigtig godt sted at starte, hvis du vil starte en karriere indenfor programmering.

Coursea.org

På Coursea.org kan du også tage hele uddannelser. F.eks. kan du tage en Master of Computer Science ved Arizona State University via coursea.org.

At undervisning som ellers har været forbeholdt universitetsstuderende, nu også bliver offentligt tilgængeligt for den brede befolkning, er helt sikkert også noget vi vil se mere til i fremtiden.

 
WeTeach.dk er en dansk undervisningsportal med kurser indenfor kreativitet og hobby. WeTeach.dk blev lanceret i slutningen af 2017, og har til formål at gør det op med de traditionelle aftenkurser udbudt af f.eks. FOF og AOF.
På WeTeach.dk kan du tage kurser indenfor en lang række fag. Du kan f.eks. lære at tegne på et tegnekursus med en af Danmark bedste tegnere eller blive dus med dit digitalkamera med en professionel fotograf.
Udacity er en af de mest innovative online uddannelseskoncepter lige nu. Udacity tilbyder uddannelser/kurser indenfor nogle af de mest tunge it-emner, som f.eks. neural læring og blockchain Development.
Coursea.org er en international portal, som samler online uddannelser fra universiteter fra hele verden. Du kan f.eks. følge onlinekurser fra Stanford eller Duke universiteterne hjemme fra din egen sofa.
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.