Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Med de store skyer, kolde morgner over os i Danmark er vinderdepressionen over mange af os. For at komme vinteren i møde kan du med fordel stikke af fra det grå vejr.

Er du også begyndt at blive træt af at være i Danmarks kulde og den grå himmel, så kan du med fordel tage en ferie og komme ud og rejse.

Hvis du ligesom mange andre er blevet træt af kulden, så har vi sammensat tre rejser du kan tage på for at komme væk og få en pause fra den kedelige hverdag.

Hvis du er blevet træt af den kedelige og grå hverdag, så kan du med fordel tage på en dejlig varm rejse til Costa Rica. Med sine 21 grader selv i februar og enestående attraktioner, er du næsten helt sikker på, at du får afstresset og får en fantastisk ferie.

Når du besøger Gran Canaria, er det næsten en selvfølge at man prøver øens enestående strande, ser den skønne natur og oplever den helt fantastiske madkultur.

Hvis du har fået mulighed for at tage en længere ferie, har du mulighed for at prøve mere end blot solen. Gran Canarias smukke natur inviterer nemlig også ind på en vandre tur igennem øens smutte natur.

Hertil hvis man om aften gerne vil ind til en mere livlig by, kan man på kort tid komme til feriebyen Playa del Inglés, her bliver du sikret nogle gode seværdigheder.

Er du klar til den helt varme rejse hvor du kommer så langt fra din kolde hverdag, så kan du med fordel rejse til Bali.

Når du rejser til Bali, får du muligheden for at komme ud på en uforglemmelige rejse, hvis du at finde hotel ved dejlige Ubud kan du få mulighed for også at se alt kulturelt Bali har at tilbyde.

Du får nemlig muligheden for, at se bl.a. Sedang.

Her kan man bl.a. komme ud og se rismarkerne, kaffeplantager og se nogle af de store markeder. Markederne i Bali som hedder Pasar Sengol er helt enestående, har finder du en hel stribe med små lokale forretninger der er presset sammen op af hindanen. Det er uden tvivl en oplevelse som vil være sjov for de fleste.

Hvis man dog blot vil nyde Balis dejlige varme, kan man tage en afslappende rejse til Bali og vælge et hotel ved en af Balis mange strande. Strandene i Bali er kendte for at have det hvide sand igennem hele kysten, her kan du se det majestætiske blå vand man ikke finder mange steder.

Hvis du er den mere eventyrlystne person, der vil væk fra hverdagen men vægter gode oplevelser man kan tage med sig, så er Sicilien i Italien nok noget lige for dig.

Når du rejser til Sicilien får du 10-15 graders varme, og muligheden for at tage på en historisk rejse igennem Sicilien.

Du får nemlig mulighed for b.la. at opleve øens oldgamle hovedstad Palermo som blev grundlagt omkring 700-tallet f.Kr. Her i byen vil du stadig kunne finde flere historiske monumenter som man aldrig har set før, de står flere steder stadig i sin bedste velstand og kan besøges så man kan se det hele.

Du får bl.a. også mulighed for at prøve en vandretur hvor du kan bestige Etna, Etna er en af de største vulkaner i Europa og tilmed er det også den mest aktive vulkan i Europa.

I Sicilien kan du med fordel, efter en lang dag spækket med oplevelser prøve noget af den formidable autentiske italienske mad som de servere i byen.

 
Du kan med en Hideaway opleve Balis varme grader, her bliver du sikret solskin. En rejse til Bali kan hurtigt blive en uforglemmelig og enestående oplevelse.
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.