Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Denne artikel indeholder annonceret indhold
Annonce

Inspiration til en vellykket polterabend

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Skal du afholde polterabend for din gode ven eller et familiemedlem, og mangler du inspiration til, hvad dagen kan indeholde af spændende og underholdende aktiviteter, så skal du bare læse med her. I denne artikel har vi samlet en række tips til inspiration til, hvordan du kan give din kammerat en uforglemmelig polterabend.

Paintball

Paintball er en af de mest populære aktiviteter til en polterabend. Det er en rigtig sjov aktivitet, som de fleste mænd holder af, og det er her, man kan få lov til at skyde efter sine venner uden konsekvenser. Det er noget, som alle kan deltage i, og I vil helt sikkert få en uforglemmelig eftermiddag.

Gokart

Er I mere til en mindre voldelig dag, men med masser af fart over feltet, så kan en tur på gokartbanen også være en god ide. De fleste mænd elsker at køre stærkt og konkurrere mod hinanden, så hvorfor ikke starte dagen på gokartbanen og finde ud af, hvem der er hurtigst?

Fisketur

Hvis gommen foretrækker en mere afslappet dag i selskab med sine gode venner, så kan en fisketur også være en rigtig fin start på dagen. Her kan I for eksempel konkurrere om, hvem der kan fange den største fisk, og her kan alle være med – også dem der ikke er vilde med action.

Overlevelsestur

Noget der også er blevet en meget populær aktivitet til en polterabend i løbet af de sidste par år er at tage på en overlevelsestur i skoven. Her er der rig mulighed for at vise, hvad man er lavet af, og samtidig kan I få nogle rigtig gode minder fra jeres tur sammen, som I altid kan huske tilbage på.

Hvor ekstrem overlevelsesturen skal være er helt op til jer – det kan enten bare være med overnatning i et telt, eller det kan være, hvor I også selv skal fange jeres mad og så videre. Det kan for eksempel være en tur i den danske natur, men I kan også tage på en weekendtur til Sverige.

Stripklub

Den ultimative afslutning på en perfekt polterabend er i manges øjne at tage på stripklub. Dagen siges jo at være gommens sidste dag som single, så hvorfor ikke afslutte singlelivet med manér og tage en tur forbi en stripklub i København . Kommer I fra Jylland eller Fyn, kan I med fordel holde hele dagen i København og eventuelt overnatte på et hotel. På den måde får I også mere end bare en enkelt dag sammen, og I får samtidig fuld valuta for pengene. Efter en tur på stripklubben kan I tage videre ud i det københavnske natteliv og se, hvad gaderne har at byde på.

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.