Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Annonce

Få afskaffet en bil hurtigt og nemt til vinteren med et kviklån

Først og fremmest bør du afgøre, om du vil købe eller lease bilen. Dette er naturligvis afgørende for, hvordan den skal betales og derfor også vigtigt i forhold til næste punkt. Derfor bør du sætte dig ned og finde frem til økonomiske fordele og ulemper ved de to betalingsmetoder. Dette skal naturligvis sættes i henhold til din aktuelle økonomiske situation.

Når du har besvaret ovenstående spørgsmål bør du få et overblik over, hvordan din økonomi ser ud. Har du realistisk set beløbet til udbetaling af bilen, eller mangler du noget finansering? En god ide hertil kan være at tage et kritisk blik på din nuværende økonomiske situation - er der steder, hvor du kan spare? Mange mennesker oplever, at de har abonnementer til at køre uden, at de egentlig har nogen synderlig høj nytteværdi af disse. Derfor bør du også gøre dig selv den tjeneste at undersøge dine nuværende udgifter og overveje, om du prioriterer dine økonomiske midler på bedste vis.

Det er svært at sige, hvornår vinteren sætter ind, hvorfor det ligeledes er svært at give et bud på, hvor lang tid du har til at spare op, hvis du ønsker at erhverve dig bilen inden. Hertil kommer det selvfølgelig også an på, hvor stort et beløb som du mangler for at finansiere udbetalingen. Derfor må du ganske simpelt gøre op med dig selv, om du kan/tør vente med at investere i bilen.

 
Der er mange som er af den holdning, at en god sommer giver en tilsvarende ringe vinter. Hvis dette skulle blive den bitre aktualitet, så er der sikkert mange, som gerne vil slippe for cyklen og offentlig transport, når de skal møde på arbejde en mørk og kold mandag morgen. Derfor kan det være ekstra tiltalende at købe eller lease en bil til at forsøde tilværelsen, MEN hvad gør man, hvis man ikke har råd til at finansiere udbetalingen? Mange vælger at tage et kviklån, og hvis du ligeledes overvejer dette, bør du først læse nedenstående råd, før du træffer beslutningen.
Hvis du vil være sikker på at have de nødvendige økonomiske midler til udbetaling af bilen, kan du med fordel tage et kviklån på Pengeinfo.dk. Det tager blot to minutter og du får tilmed et stort overblik over de bedste lånemuligheder fra et utal af forskellige banker, idet pengeninfo formidler lån fra forskellige banker. Du får endda også kun præsenteret kviklån fra banker, som er relevante baseret på, hvad du vælger af beløbsstørrelse og alder. På denne måde bliver en besværlig og uoverskuelig ansøgningsproces gjort nem, overskuelig og relevant for dig og din privatøkonomi. Du kan endvidere overveje, om kviklånet skal stå for hele udbetalingen eller om den blot skal anvendes som supplement, idet du kan låne alt fra 1.000 kroner hele vejen op til 500.000 kroner, hvorfor der skulle være mulighed for, at de fleste kan finansiere udbetalingen.
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.