Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Artiklen er sponsoreret
Annonce

Bliv klar til sol og sommer

Artiklen er sponsoreret

Sommeren er over os, og det betyder, at det er tid til at finde havemøblerne frem. For mange er sommer lig med hyggelige stunder på terrassen samt aftensmåltider tilberedt på grillen. De fleste vil sikkert erklære sig enige i, at sommer og grillmad går hånd i hånd, og når det danske vejr endelig viser sig fra sin gode side, så er det med at få det meste ud af solens stråler.

Når den danske sommer er både skøn og utilregnelig

Den danske sommer er kendt for at være utilregnelig, men når sommeren endelig er over os, så kan den danske sommer noget helt særligt. Uanset om man har ferie eller ej, så er der noget særligt over sommermånederne. Den danske sommer er langt fra kendt for at være lang, og selvom solen af og til viser sig i maj måned, så er der ingen garanti for, at den vil ære os med sit selskab hele sommeren igennem.

Den danske sommer er, som vi kender den bedst; utilregnelig. Derfor skal vi danskere naturligvis altid være klar på lidt af hvert hen over sommeren, den ene dag kan solen vise sig fra sin bedste side, og den efterfølgende dag kan den være ingen steder at se. Derfor tager vi danskere os oftest vores forholdsregler om sommeren.

Vi stiller havemøblerne frem, men vi lader hynderne blive inde indtil solen viser sig. Det er svært at lade sig fornøje af gennemblødte hynder, og derfor opbevares hynderne til havemøblerne bedst i en hyndeboks, så vi kan finde hynderne frem, når vejret tillader os at nyde solen fra havemøblerne på terrassen. Hvis du endnu ikke har fået købt en hyndeboks til dine hynder, så er der heldigvis tid endnu. Du finder et stort udvalg af hyndebokse hos Harald Nyborg, så du kan holde dine hynder tørre hen over sommeren. Uanset vejrudsigten er det altid en god idé at opbevare sine hynder i en hyndeboks, så de ikke bliver fugtige af dug hen over natten. Med nogle gode og tørre hynder i havemøblerne, vil man oftest kunne holde ud at sidde lidt længere på terrassen og nyde de skønne sommeraftener.

Forlæng sommeraftenerne på terrassen

En sommeraften på terrassen er noget de fleste danskere sætter stor pris på. Aftenerne føles længere, når der er mulighed for at nyde dem i godt selskab på terrassen. Når den danske sommer endelig er over os, så indbyder den til masser af kvalitetstid sammen med familien. Når vejret er godt, så er det nemt og hyggeligt at samles til god mad på terrassen, og det er som om, at både børn og voksne er tilbøjelige til at blive siddende lidt længere ved middagsbordet, når menuen står på grillmad, særligt hvis hovedretten bliver efterfulgt af klassiske sommerdesserter såsom koldskål eller danske jordbær.

For de fleste begynder sommeren allerede, når solen viser sine første stråler. Når grillen og havemøblerne bliver fundet frem, så er det oftest ensbetydende med, at sommeren er lige om hjørnet. Når sommeren er ved at være nær, så er det tid til at sikre sig, at alt udstyret er i orden, så man kan komme i gang med at nyde sommeren i fulde drag. Hertil kræver det oftest, at man har en grill, et par gode liggestole, en parasol og naturligvis nogle gode havemøblerne, så man kan nyde sommeraftenerne på terrassen. Hos Harald Nyborg finder du alt, hvad du skal bruge for at gøre sommeraftenerne lidt længere altså lige bortset fra koldskål og danske jordbær. Du kan derimod finde alt lige fra varmelamper til insektspray, så du kan holde ud at sidde udenfor lidt længere, og få det meste ud af sommermånederne.

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.