Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik
Annonce

Alternative og frække gaver til hende.. og ham

Skal der fyres godt og grundigt op under forholdet, så er det altså slut med sokker, rødvin og kedelige restaurantbesøg i fødselsdagsgave. Her får du et par frække bud på, hvad du kan give din kæreste eller ægtefælde i julegave eller fødselsdagsgave. Selv tak!

En fræk og yderst alternativ gave, egner sig nok bedst til at give til ham. Her kan du som kvinde begiv dig ud i kunsten at rulle sushi. Lav så mange flotte stykker du orker, tag et langt bad, læg en flot makeup og læg dig som en gudinde på gulvet eller på spisebordet - nøgen.

Næste step er måske lidt kompliceret, men her gælder det om at placere de små stykker sushi på din nøgne krop. På den måde er menuen serveret, så snart han kommer ind af døren.

Skal det være både frækt og mystisk, så inviter din kæreste på restaurant i totalt mørke. Findes der ikke sådan en restaurant i dit lokalområde, så kan du selv overraske din udkårne med en lækker men hemmelig menu, serveret i komplet mørke derhjemme.

Tanken bag denne form for dining er, at sanserne forstærkes, når andre svækkes. Så når du slet ingen ting kan se, så vil du pludselig også føle og smage ting, du aldrig har smagt før, også selvom om menuen er velkendt. Og hvem ved, måske i kan føle jer videre på hinanden.

Til at starte med kan du forsøge med en fræk gave til din mand, i form af et lækkert sæt undertøj. Du bedømmer bedst selv, om der i jeres forhold er plads til et lidt frækkere sæt af slagsen. Er du på udkig efter et sexet sæt undertøj til hende, så er en god tommelfingerregel at kigge efter i hendes undertøjsskuffe først. Det bevidner om størrelse, hvilken stil hun har, men også hvad hun måske kunne bruge mere af. Er du rigtig modig, så køber du et par bundløse trusser - de skal nok ku sætte gang i jeres forhold på flere planer.

 
Tør du på ingen måde at kaste dig ud i den kokkekunst, som godt nok også tager 12 år at uddanne sig i. Så kan du måske finde rabatkuponer på nettet til lækker og delikat luksussushi, helt klar til at dekorere din krop med.
Denne kategori kræver ikke meget introduktion. For er du rigtig modig og trænger stærkt til sexuel fornyelse i parforholdet, så er det tid til at indrette ELLER udvide legetøjsskuffen - og her mener vi IKKE den på børneværelset. Industrien indenfor sexlegetøj er eksploderet indenfor de seneste år, og det er i det hele taget blevet mere normalt at eje en dildo eller to. Derfor er der ingen undskyldning for at forærer hende et par vibrerende trusser eller ham en lækker sort penisring.
Kan du ikke finde på en fræk gave, og er forholdet i det hele taget lidt for gråt, så kan det være at du har brug for et par gode råd til det gode ægteskab. Dem findes der tonsvis af, på det store vilde internet. Der findes mange råd der dikterer, hvornår du er en god partner, og hvornår du ikke er det.
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.