Så meget Porsche får du for 315.000 Legoklodser

Ferie: Traditionen tro holder tusindvis af landets børn vinterferie med far og mor i disse dag. Og en pæn del af ungerne indtager den største samling af legoklodser udenfor Legoland, når Bella Center slår dørene op til LEGO World 2017. LEGO World indtog København for første gang i 2009. I år åbner Bella Center så for 9. udgave for vinterferiens største familiebyggeplads, fyldt med millioner af legoklodser. Gigantisk familielegeland LEGO World består af det største samling legoklodser på ét sted udenfor Legoland, og i år venter der de besøgende mere end 38 områder med forskellige lege og byggeaktiviteter herunder en Legoby fyldt til randen med mere end 1.1 million legoklodser, en Porsche 911 GT3 bygget af 315.000 legoklodser, verdens største legoskib og et legovandfald. Se i videoen, hvad du også kan forvente af LEGO World 2017. LEGO World holder åbent i vinterferien, 16.-19. februar i Bella Center. 13. februar 2017 - kl. 02.01 Del på Facebook Skriv kommentar
luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.