Horoskop for Vandmand

20. jan - 18. feb

Månedshoroskop, marts 2017

Når marts begynder føler du måske at du lever i en spændende tid – måske for spændende. Stressfaktorerne er høje, og lunten kort, så det vigtigste i starten af måneden, er at begrænse skaderne og sikre at kommunikationen er fokuseret og at planer er realistiske. Der er ikke noget galt i at tage chancebetonede initiativer – det er en tid hvor passitivitet skal holdes op mod risikoen – men hvis du vil bygge bro, er du nødt til at begynde med at indhente de nødvendige tilladelser og bygge på et solidt fundament.

Et områder der ser lidt vaklende ud i marts er økonomien, og det er vigtigt at du ikke lader dig influere af ønsketænkning eller dårlige råd, især omkring den 12. marts, hvor noget skal fremvises for det som det er. Du bør også være opmærksom på, at du måske er nødt til at lide et økonomisk slag i slutningen af april, og planlægge herefter.

De sidste 10 dage af marts karakteriseres af øget aktivitet og rejser, og du kan forvente adskillige interessante møder, nogle behagelige andre forstyrrende. Der er særlig fokus på søskende og familiemedlemmer til den tid, måske fordi der er en der trækker sig tilbage fra noget denne har været angst for. Du kan blive trukket ind i udmattende diskussioner – sørg for at de er baseret på logik frem for irrationel frygt.

Dagens Horoskop