Horoskop for Skytte

22. nov - 20. dec

Månedshoroskop, marts 2017

Marts måned starter med en nøjagtig opposition mellem din tegnhersker, Jupiter, og Uranus – den anden af en serie på tre. Den første fandt sted sidst i december og den sidste sker i efteråret 2017. Dette markerer et høj-energi år, hvor du forstyrrer status quo når det gælder venner og sociale grupper, og kæmper ideologiske kampe for at implementere din egen agenda. Du befinder dig midt i kampen nu, og ud over den effekt der er på dine sociale tilknytninger, kan dette være i forbindelse med børn eller romantiske begivenheder som vil overraske dig.

I dit hjemme- og familieliv, og måske i din karriere, kan der være et element af kaos, fordi folk er forvirrede eller alt for naive omkring hvad de vil. Du har en klar vision, men denne kan ikke siges af andre mennesker, som er i uorden. Dette betyder at du ikke kan stole på familie eller ligesindede når det gælder rådgivning.

Når det handler om børn og romantik, er det meste af marts ret hektisk og nogen ændrer måske mening. Festlige begivenheder er nødt til at blive sat på hold, enten fordi en person er kommet på andre tanker, eller fordi familieforpligtelser betyder forsinkelser. De sidste 10 dage af marts er under indflydelse af uforudsigelige begivenheder og modstridende udtalelser, når rollerne ændres og planer bliver justerede.

Dagens Horoskop