Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, marts 2017

En stor del af marts er en tid hvor du er usædvanligt åben overfor spirituelle og intellektuelle signaler og input, og du tiltrækkes af mennesker og steder, som har kapaciteten til at vække dine drømme og lukke op for din fantasi. Som med al inspiration af denne slags, er der bobler og hvirvler, som kan sætte dig ud af kurs, og dette føle du føle særligt stærkt omkring den 12. marts hvor der er fuldmåne, hvor enhver usandhed eller falske løfter kommer frem. Du er nødt til at undersøge nærmere hvad folk siger på det tidspunkt. Vær skeptisk.

Den sidste del af måneden er langt mere dynamisk, med stærk fokus på dine professionelle mål. Dette er tiden til at vise din karakter og tage føringen. Du får måske nogle nyheder om at en person du er involveret med, trækker sig tilbage, hvilket kunne betyde, at du må sætte dine planer i smeltediglen, omdefinere dem og slippe af med slaggerne. Måske er du nødt til at give en person tid til at finde ud af tidligere forpligtelser, før de kan komme tilbage og trække deres del af læsset.

Omkring nymånen den 28. marts er du i den grad klar til at sætte nye initiativer i værk. Der er spændende langsigtede projekter, som kan udføres i samarbejde med andre, og det kan blive nødvendigt at tage en chance eller to. Det er tid til at tænke ud af boksen og eksperimentere..

Dagens Horoskop