Horoskop for Jomfru

23. aug - 22. sep

Månedshoroskop, marts 2017

Den første del af marts er en intens tid, hvor du måske er over-involveret med andre mennesker, og har svært ved at se vejen frem. Karismatiske mennesker har magten, men selv om idealerne ser OK ud, er der kun lille klarhed over hvad de ønsker, eller er i stand til at gøre. Det bedste du kan gøre nu, er at finde ud af hvilke drømme du skal stile efter, og hvilke du bør glemme.

Fuldmånen den 12. falder i dit tegn og sætter stor fokus på hvordan du balancerer dine personlige behov med dine relationer. Du bliver konfrontere med mange forhindringer, og nogle af disse handler om problemer på hjemmefronten og dine familierelationer. Masser af opmærksomhed på detaljerne og masser af tålmodighed vil hjælpe.

Tingene ændrer sig radikalt efter fuldmånen. Du får energien tilbage og befinder dig ikke længere på et sidespor når det gælder din omgang med andre. Du føler sikkert trang til at være langt mere direkte når det gælder følelsesmæssig omgang med andre. Et vigtigt møde den 18. marts giver dig indsigt i informationer om en person, som du har et stærkt følelsesmæssigt bånd til. Denne person trækker sig måske fra et forhold, hvor der er en risiko eller en fare. Den sidste uge af måneden er hektisk og stresset. Hvis du stikker hånden i en hvepserede bør du bære handsker.

Dagens Horoskop